CAD/CAM programmeur, Verspaningstechnoloog

High Voltage Engineering Europa B.V. is een hightechbedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van klant specifieke deeltjesversnellers voor wetenschappelijke en industriële toepassingen. Wij zijn sinds 1959 in Amersfoort gevestigd en hebben ongeveer 70 werknemers.


Om onze mechanische productieafdeling te versterken, zoeken wij een ervaren:CAD/CAM programmeur, Verspaningstechnoloog


De functie:


Voor de meer assige machines maak je zelfstandig het CAM-programma aan de hand van het 3D CAD-model. Het betreft voornamelijk enkel stuks en klein serie werk in een normale dagdienst van 8 uur. Om de onderdelen slim te kunnen produceren pas je de beste gereedschappen toe en daarnaast bepaal of ontwerp je de opspanmiddelen. Eventuele aanpassingen aan het product t.a.v. maakbaarheid en kosten bespreek je met de Mechanisch Engineer. Je bepaalt zelf de bewerkingsstrategie en je stelt de CNC machines in. Je ziet toe op het verspaningsproces en voert controles uit. Je denkt na/mee over toekomstige automatiseringsoplossingen.


Jouw profiel:


 

  • Je bent enthousiast, leergierig, zelfstandig, creatief, innovatief, praktisch, flexibel
  • Je neemt verantwoordelijkheid
  • Je bent gewend om onder tijdsdruk te werken
  • Je hebt een MBO niveau 4 opleiding werktuigbouw of verspaning.
  • Je hebt ervaring met programmeren in 3D CAM applicaties, het opspannen en bewerken van complexere en nauwkeurige producten, en je hebt kennis van de verspaningstechnieken en verspaningseigenschappen van de diverse materialen zoals rvs en aluminium.

 

Wij bieden:


 

  • Een uitdagende, afwisselende zelfstandige functie in een “hightech” omgeving met een informele werksfeer en een schone werkomgeving.
  • Goede salariëring en een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en studiemogelijkheden.
  • Flexibele werktijden in dagdienst. (Dus geen ploegendienst!)
  • Een “hightech” omgeving waar een beroep wordt gedaan op je persoonlijke en technische kwaliteiten waarin inzet en resultaat positief worden gewaardeerd.

 

Geïnteresseerd?


Wil je solliciteren op deze functie, stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar po@highvolteng.com. Neem voor meer informatie contact op met Belinda van der Pluijm (HRM) op tel: 033-4619741 of kijk op onze website: www.highvolteng.com