Mechanisch constructeur/Projectcoordinator

High Voltage Engineering Europa B.V. is een hightech bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van klantspecifieke deeltjesversnellers voor wetenschappelijke en industriële toepassingen. Wij zijn sinds 1959 in Amersfoort gevestigd en hebben ongeveer 75 werknemers.

Om onze mechanische engineering afdeling verder te versterken, zijn we op zoek naar ervaren en energieke


MECHANISCH CONSTRUCTEUR/PROJECTCOORDINATOR


De functie:
Je coördineert de ontwerpactiviteiten van de verschillende technologieafdelingen en je bent het centrale aanspreekpunt voor een project tijdens de gehele productie-, assemblage en testfase. Daarnaast werk je aan de hand van fysische of functionele specificaties een mechanisch concept uit en stuur je projectmatig constructeurs en tekenaars aan. Je krijgt te maken met zeer uiteenlopende werktuigbouwkundige uitdagingen waarbij ook andere disciplines op je pad komen zoals hoogspanningstechniek, fysica en vacuümtechniek.

Jouw profiel:
• Je hebt een HBO of Universitaire opleiding (werktuigbouw of IO) en minimaal 3-5 jaar ervaring in soortgelijke functie in een industriële omgeving (onderneming of ingenieursbureau).
• Je hebt kennis over diverse design tools zoals: DFA-FMEA-VA.
• Je hebt ruime ervaring met 3D CAD-tekenpakketten, bij voorkeur Inventor.
• Indien je ervaring hebt als Vault/CAD Administrator, dan is dat een pré.
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed zowel in woord als geschrift.
• Je bent zelfstandig, creatief, innovatief, praktisch, flexibel, je neemt verantwoordelijkheid en je bent gewend om onder tijdsdruk te werken.

Wij bieden:
• Een veelzijdige functie met een technisch hoogwaardig product.
• Goede salariëring en een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, flexibele werktijden en studiemogelijkheden.
• Een omgeving waar een beroep wordt gedaan op je persoonlijke en technische kwaliteiten waarin inzet en resultaat positief worden gewaardeerd.

Geïnteresseerd?
Wil je solliciteren op deze functie, stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar
po@highvolteng.com .
Neem voor meer informatie contact op met Belinda van der Pluijm (HRM) op tel:033-4619741 of kijk op onze website:
www.highvolteng.com.