Technisch Inkoper

High Voltage Engineering Europa B.V. is een hightechbedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van klant specifieke deeltjesversnellers voor wetenschappelijke en industriële toepassingen. Wij zijn sinds 1959 in Amersfoort gevestigd en hebben ongeveer 70 werknemers.


Om onze mechanische productieafdeling te versterken, zoeken wij een ervaren:Technisch Inkoper (M/V)De functie:

Als Technisch Inkoper ben je verantwoordelijk voor het realiseren van het complete inkoopproces van materialen, componenten, diensten en uitbestedingen. Van nature ben je goed in staat om contacten intern en met leveranciers (ook op internationaal niveau) tot stand te brengen en deze te onderhouden. Aan de hand van de interne wensen en behoeften van goederen en/of diensten stel je een pakket van eisen op. Je beoordeelt de aanbiedingen commercieel en technisch en samen met verantwoordelijke collega’s doe je de leverancierselectie. Zelfstandig zal het hele traject worden doorlopen van contracteren, bestellen, bewaken tot en met de nazorg. Je bent in staat om op basis van een eigen visie het beleid van de afdeling te bepalen, uit te dragen en te implementeren. Hier krijg je ook alle mogelijkheden voor.Jouw profiel:

 

  • Een energieke, gedreven persoonlijkheid met ruime ervaring in op het gebied van inkoop in een technische omgeving.
  • Je bent analytisch, procesgericht en weet de juiste prioriteiten te stellen.
  • Natuurlijk heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en beheers je de talen Engels en Duits in woord en geschrift.
  • Je opleiding en/of ervaring is op technische HBO-niveau en bij voorkeur aangevuld met vakgerichte opleidingen zoals NEVI.
  • Daarnaast ben je bekend met logistieke besturingssystemen (ERP).

 

Wij bieden:

 

  • Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een gezonde onderneming met een technisch hoogwaardig product en een informele werksfeer.
  • Goede salariëring en een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en studiemogelijkheden.
  • Een informele werksfeer waar een beroep wordt gedaan op je persoonlijke en technische kwaliteiten en waar inzet en resultaat positief worden gewaardeerd.

 

Geïnteresseerd?

Wil je solliciteren op deze functie, stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar po@highvolteng.com. Neem voor meer informatie contact op met Belinda van der Pluijm (HRM) op tel: 033-4619741 of kijk op onze website: www.highvolteng.com